Cykeldagar med Cykloteket

 

Många älskar att cykla, så pass mycket att det kan vara en hobby som upptar mycket av ens fritid, men det kan också vara att en tar det så allvarligt att det till och med tävlas. Att cykla ger mycket frihetskänsla och det är dessutom en ypperlig motionsform, en skonsammare träning som både ger bättre kondition och styrka. För de som sett Tour de France vet att det är riktigt stora muskler som sitter på åkarnas lår. Att trampa sig framåt ger en frihet att kunna ta de mindre vägarna, se mycket och att känna doften av exempelvis nyutslagna vårblommor. Vissa väljer att åka till städer på semestern med cyklarna på taket, fastspända. Andra vill ha en ännu mer cykelinspirerad resa genom att cykla till platsen! Oavsett i vilken utsträckning som en älskar att cykla så är det ett bra sätt att möta likasinnade, främst om en väljer att cykla med Cykloteket!

terräng cykel

En cykeldag med Cykloteket

Hur ser en sådan ut kan du fundera på då? Jo om du väljer att köpa en billig cykel från cykloteket och kanske väljer en mountainbike bara för att få åka i terräng, då ska du hålla utkik efter deras cykeldag:

Har du handlat en ny racer eller mountainbike och vill ha sällskap? Du är varmt välkommen att hänga med på våra kundcyklingar. Kundcyklingen är gratis och öppen för alla. (Läs mer om när träffarna är!)

Träffarna är i Stockholm och Västerås, så en får välja själv vart den bästa platsen är för er. Kom ihåg att denna cykeldag kan kräva lite mer bakgrund med just terrängcykling och det är bra om en sysslat med detta tidigare. Missa inte tillfällena som ges och ta en cykeltur tillsammans med andra som kan uppskatta att cykla lika mycket som du, vem vet? En cykeldag med cykloteket kanske kan skapa en helt ny vänskap eller varför inte ett helt gäng som från och med nu håller ihop!